Informatie en tips om donaties te werven

Nog op zoek naar tips of ideeën om donaties te werven? Kijk dan eens op deze pagina.

deelnemer
Deelnemer Marlous Runia-Meijer
Totaal bedrag € 4.275,00
Motivatie Vorig jaar augustus is bij mij borstkanker geconstateerd. Na bijna een jaar van behandelingen gaat het weer goed met me. Om dit jaar af te sluiten wil ik graag meedoen aan Swim to fight cancer. Hiermee wil ik een steentje bijdragen aan meer onderzoek naar kanker, zodat in de toekomst niemand meer dood hoeft te gaan aan deze verschrikkelijke ziekte. Aangezien ik nog niet mijn oude conditie heb, waardoor de 2 km waarschijnlijk niet haalbaar is, kies ik voor de buddy swim. Heel fijn dat sinds dit jaar deze mogelijkheid bestaat! Wie zou dan mijn buddy zijn? Daar was geen twijfel over, namelijk mijn zoon Thijn van 8 jaar. Thijn doet aan wedstrijdzwemmen en toen ik het over swim to fight cancer had, was zijn reactie meteen: daar wil ik aan mee doen! Dus nu kan hij net zoals hij mij afgelopen jaar heeft gesteund ook steunen tijdens deze zwemtocht. MIjn uitdaging wordt zover mogelijk te zwemmen en zijn uitdaging wordt niet te hard te zwemmen ;-)
deelnemer
Deelnemer Diane Sol
Totaal bedrag € 2.550,00
Motivatie Kanker speelt een prominente rol binnen mijn familie. Daarom ben ik graag actief in de strijd tegen deze ziekte. Ik zwem voor mijn schoonvader en alle andere mensen die geraakt worden door deze ziekte.
deelnemer
Deelnemer Erna Beens
Totaal bedrag € 2.359,20
Motivatie Allereerst wat fijn dat je "mijn" pagina bezoekt. Ik zwem mee in Eindhoven, omdat mijn vader (68jr.) longvlieskanker heeft. Deze vorm van kanker is nog steeds ongeneeslijk. Voor onderzoeken naar een geneesmiddel voor verschillende typen kanker is er veel geld nodig. Voor mijn vader komt het geneesmiddel helaas te laat, mogelijk kan ik met mijn deelname wel een ander helpen. Helpt u mee? Mijn motovatie om deel te nemen is: er zijn zoveel ziekten en wij allen hebben zoveel wensen. Maar als je ziek bent, heb je maar 1 wens en dat is beter worden. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage. Lieve groet, Erna
deelnemer
Deelnemer Gerwald Kolk
Totaal bedrag € 2.317,15
Motivatie Dit jaar is het 10 jaar geleden dat mijn vader overleden is aan een agressieve vorm van longkanker. In de periode tussen 2008 en 2018 nog meer van dichtbij mee moeten maken dat het een vreselijke ziekte is. Ik hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat we uiteindelijk een x de ziekte de baas kunnen zijn
deelnemer
Deelnemer Sietske Tuip
Totaal bedrag € 1.615,00
Motivatie Er is zoveel onderzoek nodig naar deze ziekte waar veel mensen mee te maken krijgen dat ik graag mijn steentje bij wil dragen door te zwemmen. En speciaal voor de lieve mensen in mijn omgeving die aan het knokken zijn of al gestreden hebben.
deelnemer
Deelnemer Arold Moonen
Totaal bedrag € 1.565,00
Motivatie Ik zwem mee omdat ikzelf en vele naasten geconfronteerd zijn met deze verschrikkelijke ziekte. Elke € zal bijdragen aan onderzoek tegen kanker. Samen maken we het verschil!! Daarom doe ik mee!!
deelnemer
Deelnemer Sandra Rutten
Totaal bedrag € 1.274,74
Motivatie Door mee te doen hoop ik een (financiële) bijdrage te kunnen leveren aan het gevecht tegen kanker, want we hebben met zijn allen al teveel mensen verloren aan deze gemene ziekte. De 2 kilometer zwemmen is voor mij niet zo het probleem alleen de angst voor het "donkere" water hield me tegen bij het inschrijven. Maar voor dit goede doel wil ik de uitdaging aan gaan.
deelnemer
Deelnemer Jaap van de Nieuwenhof
Totaal bedrag € 1.233,96
Motivatie Het nieuws dat mamma die klote ziekte had sloeg in als een bom. Je weet pas echt wat de impact is als het er is…. de angst, de onderzoeken, de spanning, het wachten op en de uitslagen, de Chemo’s die je ziek maken terwijl het lijkt dat er niks aan de hand is en ervoor zorgen dat je niet meer kan doen wat je zo graag doet. Dus vecht ik een beetje mee en spring in het mij zo geliefde Eindhovense water en zwem voor iedereen die deze klote ziekte heeft of heeft gehad maar in het bijzonder voor mamma en haar kracht hier doorheen te komen ❤️…. Help je mee ?Doneer dan gul en help deze klote ziekte te verslaan !